Mer om Eldsjälsgalan 2021

Mer om Eldsjälsgalan 2021

Eldsjälsgalan

 

KL. 20.00-21.30 Eldsjälsgalan på expressen.se

Eldsjälsgalan kommer på grund av rådande situation med Covid-19 att genomföras digitalt. I år gör vi galan tillgänglig för alla och sänder den live från Vasateatern på expressen.se och här på folkspel.se.

 Clara Henry, författare, skådespelare och författare, leder oss genom kvällen då vi hyllar föreningslivets ideella ledare och eldsjälar. Vi har ett speciellt år bakom oss vilket gör det än mer viktigt att lyfta fram några av alla tusentals eldsjälar som fortsatt brinna trots pandemin. De har funnits där, drivit framåt och både skapat och hittat nya möjligheter att bedriva träningar, träffar och aktiviteter.

Prisutdelning

Under kvällen, kommer det att delas ut priser inom kategorierna, Inkludering, Hälsa, Ledare, Idrottsförening och Årets Specalpris. Kvällen avslutas med att Årets Eldsjäl koras. Vi kommer att se idrottsstjärnor som Moa Hjelmer, Jonas Eriksson och Mikaela Laurén dela ut priser.

Vill du veta mer om finalisterna läs här.

Artisterna på scen

Underhållning och musik kommer att framföras på scen av Molly Hammar, Caspar Kamitz, Simon Ljungman och Kristina Issa. 

Läs mer om artisterna som uppträder på galan.

Direktsändning med Karlavagnen P4 efter Eldsjälsgalan

Karlavagnen hakar på galakvällen och ställer frågan till sina lyssnare: Vem är din eldsjäl?

Programmet startar normalt efter kvällens sportsändningar och omkring 21.40 och pågår till midnatt. Då blir det, utöver lyssnarsamtal, bland annat en direktintervju från Vasateatern i Stockholm med vinnaren av Årets Eldsjäl. 

Kommande avsnitt med Karlavagnen - Vem är din eldsjäl? 

 

Se sändningen live

Vi hoppas att du följer med oss live den 19 april med start kl 20.00 på Expressen eller på FolkspelInför galan kan du följa oss på sociala medier för uppdateringar och senaste nytt.

#Eldsjälsgalan #Folkspel

 

Tillbaka till Eldsjälsgalan