Ryggtavlor av ett lag med yngre tjejer som håller om varandras axlar. Ryggtavlor av ett lag med yngre tjejer som håller om varandras axlar.

Nominera din favorit till Årets eldsjäl

Visa uppskattning och hylla din eldsjäl 

Årets Eldsjäl är en tävling med ett pris instiftat av Folkspel där svenska folket kan nominera sina eldsjälar inom föreningslivet. Varje år delar vi ut stipendium för en halv miljon kronor. Tillsammans med en jury utser Folkspel finalister till Årets Eldsjäls Galakväll.

VAR PASSAR DIN ELDSJÄL IN? 

Årets Inkludering: För att bli en eldsjäl i kategori Inkludering ska den nominerade aktivt jobba för att berika mångfalden och hjälpa människor - oavsett bakgrund, hudfärg, etnicitet, religion eller sexuell läggning.

Årets Hälsa: För att kunna bli en eldsjäl inom kategorin Hälsa ska den nominerade hjälpa människor omkring sig att må bra fysiskt och/eller psykiskt.

Årets Ledare: En eldsjäl i den här kategorin är någon eller några som dag efter dag, representerar ett jämlikt, tydligt och utvecklande ledarskap. Som stimulerar och uppmuntrar, som genom sitt ledarskap.

NOMINERA HÄR!

Det är viktigt att du utförlig när du motiverar varför just din eldsjäl ska ta sig hela vägen. Fakta och information har stor betydelse.

Din kontaktuppgifter

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy