Tjäna pengar till laget genom Folkspel.

Digital föreningsförsäljning

Skapa föreningslänkar - Enkelt och smidigt!

Som förening kan du tjäna pengar genom att skapa digitala föreningslänkar. Dela sedan länkarna i era digitala kanaler, som facebook, i era nyhetsbrev eller på er hemsida. Det är enkelt och vem som helst kan köpa våra produkter på dator eller i mobilen. Alla köp som genereras från länkarna ger extra klirr till er föreningskassa. Kom igång med er förenings digitala lottförsäljning redan idag och slipp all adminstration. Det är enkelt och utan krångel!

Länk kopierad Du måste välja en förening

Fördelar med digital lottförsäljning:

  1. En fördel med digital lottförsäljning är att er förening kan börja sälja lotterna direkt. Ni behöver alltså inte vänta på att produkterna har kommit för att påbörja försäljningen. Varför ska man vänta med tillskott i lagkassan?

  2. Låter det skönt att slippa administrationen för er försäljning? Det gör ni med digital lottförsäljning. Högarna med papper är förbi, för nu går allt att lösa digitalt.

  3. Som ni märker finns det massvis med fördelar med digital lottförsäljning. Den höga förtjänsten som er förening brukar få av lottförsäljning är densamma även om ni säljer digitalt.