Folkspel

Banners från Folkspel

Genom att lägga ut Folkspels banners på er webbsida hjälper vi er med försäljningen och där med överskottet till just er.

Folkspel byter ut innehållet under året för att anpassa kommunikationen beroende på olika spelomgångar och kampanjer. Vi har banners för BingoLotto, BingoLotto prenumeration, Sverigelotten och Årets Eldsjäl. I bland är det flera banners som är aktiva samtidigt, och då varierar det vilken banners som visas för besökaren.

I formuläret nedan kan ni som förening välja om ni bara vill visa den digitala lottbutiken för BingoLotto, där ni tar del av överskottet som säljs just från er webbsida, eller om ni vill visa alla typer av banners så som prenumeration till exempel. Ni kan givetvis även välja att lägga in båda typerna av kod för att alltid visa försäljning av digitala bingolotter samtidigt som prenumeration och Sverigelotten också syns på en annan plats.

Gör så här:

1, Sök fram din förening.
2, Välj vilken typ av banner ni vill ha, BingoLottos lottbutik som bara visar den digitala lottbutiken eller Folkspels alla banners.
3, Välj vilken storlek på banners ni önskar
4, Klicka på knappen Generera kod. Du får då en unik kod för just din förening.
5, Lägg in koden på er webbsida.

Skapa banner till föreningens hemsida

Skapa bannerkod

Du har inte valt någon förening