Tips för att lyckas

Det finns många möjligheter att tjäna pengar om ni säljer Folkspels lotteriprodukter. Ni väljer själva vilka lotter ni vill sälja, hur många, var ni vill sälja dem, och hur ofta. 

Sälj där era köpare finns
Ni kan antingen sälja lotterna från fasta försäljningsställen eller vara ute på gator och torg, sälja via dörr i grannskapet eller sälj lotterna i cafeterian eller i klubbstugan vid matcher och andra evenemang.

Tips till cafeterian är att ha budskapet ”köp två Sverigelotter och få en kaffe på köpet”. Vid större evenemang där ni kanske ansvarar för parkeringen kan de som betalar för sin plats få en Sverigelott.

Ett annat bra tips är att Ta med er/ be era föräldrar eller vänner ta med denna blankett till jobbet för en snabb och enkel försäljning.

Sälj prenumerationer
Som förening är det ett grymt bra sätt att få en stadig intäkt till föreningen genom att värva prenumeranter på BingoLotto. När du loggar in på Folkspel.se finns det prenumerationsblanketter som föreningen kan dela ut bland sina medlemmar elelr lägga i brevlådorna runt om kring. Genom att överskottet då går direkt till er förening får ni ungefär 560 kr/år per prenumerant. Exempelvis ger 20 prenumeranter 11 200 kr/år. Det är inte illa!

Så här gör andra
Det finns många föreningar ute i Sverige som säljer Folkspels produkter och givetvis har vi besökt några av dem. Läs gärna nedan om hur andra föreningar jobbar med sin försäljning och vad de gör för pengarna! Ekerö vill till exempel satsa på en ny träningsanläggning och Örestadscyklisterna ger alla nya medlemmar ett startpaket.

Vill ni ha fler tips om hur ni bästa ska sälja era lotter kan ni bara kontakta den säljare hos oss som är er kontaktperson eller ring vår kundtjänst.

Börja sälja!

Funderar du och din förening på att börja sälja våra produkter? Här kan du läsa om vad det innebär och hur det fungerar.

Så här fungerar det