Våra produkter

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag. Allt överskott går direkt tillbaka till just föreningslivet för att stärka föreningslivets ekonomi. Så passa på att stärka föreningskassan med våra lättsålda och vinstrika produkter. Genom att sälja Bingolotter, Sverigelotter och BingoLottos julkalender får föreningen snabbt och enkelt bättre ekonomi och välgörande växtkraft som mer svängrum för att utveckla er förening.

Överskottet från försäljningen går oavkortat till föreningskassan och varje förening bestämmer själva på vilket sätt ni vill använda pengarna. Exempelvis kan ni renovera klubbhuset, köpa in utrustning eller nya matchställ, göra studieresor eller finansiera tävlingar och turneringar. Valfriheten är stor, för det är era pengar.

Hur hantering av våra produkter ska ske, när lotter levereras, eventuella returer med mera finns under Säljstöd när du loggar in på Folkspel.se

Bingolotto

BingoLotto är utan tvekan Folkspels största produkt. Under 27 år har det varit en kassako som genererat flera miljarder kronor till föreningslivet!

Läs mer om BingoLotto

Se hur mycker du kan tjäna på Bingolotter:

Välj antal lotter att sälja per år:

BingoLotto Prenumeration

Med BingoLotto prenumeration behöver ni bara göra jobbet en gång, sedan kommer lotterna hem till era kunder var fjärde vecka helt utan extra kostnad.

Läs mer om BingoLotto prenumeration

Se hur mycker du kan tjäna på Bingolotto prenumeration:

Välj antal prenumerationslotter per år:

Sverigelotten

Sverigelotten är förmodligen Sveriges vinstrikaste skraplott, för det är vinst på var 4:e lott! Kanske är det därför den är så lättsåld för föreningarna.

Läs mer om Sverigelotten

Se hur mycket ni kan tjäna

Genom att dra i reglaget ser du hur mycket du kan öka dina intäkter

Sverigelotten Premium

Sverigelotten är förmodligen Sveriges vinstrikaste skraplott då det är vinst på var 4:e lott. Nu kan den som spelar dessutom vinna 50 miljoner kr!

Läs mer om Sverigelotten Premium

Sverigelotten Premium

Genom att dra i reglaget ser du hur mycket du kan öka dina intäkter

BingoLottos Julkalender

Bingolottos Julkalender är en stark tradition och i årets kalender ligger 1 miljon i potten, direkt på skrapet. Dessutom finns chansen att vinna FärgFemman varje dag! Och bäst av allt, föreningen tjänar hela 50 kr per såld kalender!

Läs mer om BingoLottos Julkalender

Se hur mycket du kan tjäna

Genom att dra i reglaget ser du hur mycket du kan öka dina intäkter