BingoLotto

Tjäna pengar till föreningen med BingoLotto! BingoLotto är utan tvekan Folkspels största produkt. Sedan 1991 har det varit en kassako som genererat flera miljarder kronor till föreningslivet!

För varje såld lott får föreningen mellan 15-18 kr beroende på hur mycket ni säljer. Kolla själv i målkalkylatorn till höger hur mycket ni behöver sälja för att nå era mål. Det enda som krävs är ett er förening är med i en av de 72 riksorganisationer som äger Folkspel. Här kan du läsa mer om våra ägare.

Därför bör din förening sälja BingoLotter

Runt om i landet är omkring 250.000 föreningsmänniskor engagerade i arbetet med att sälja bingolotter från Folkspel till Sveriges vinstrikaste tv-spel. Det är ni i föreningslivet som står för ca 70% av den totala försäljningen varje vecka och överskottet från försäljningen går oavkortat till er som förening eller lag.

Ni bestämmer själva på vilket sätt ni vill använda pengarna. Exempelvis kan ni renovera klubbhuset, köpa in utrustning eller nya matchställ, göra studieresor eller finansiera tävlingar och turneringar. Valfriheten är stor för det är ju era pengar.

BingoLotto – en vinstmaskin för både återförsäljare och spelare

BingoLotto sänds söndagar 18.00-20.00 i TV4. Under ett år har vi ca 40 program. Då skapar vi ca 20 nya miljonärer och nästan 200 nybilsägare. Sedan är det tusentals andra som vinner vinster för miljontals kronor i form av kontanter, resor, inredning, hemelektronik och mycket mer. Och för varje år blir överskottet till Sveriges föreningsliv omkring 160 miljoner kronor! Självklart ska ni som förening eller lag vara med och ta del av denna enorma kaka!

Läs mer om BingoLotto på bingolotto.se 

BingoLotto Prenumeration – en stabil och långsiktig intäkt

Som konsument av BingoLotto kan man välja att prenumerera på BingoLotto och då också välja vilken förening som ska få överskotten av just de lotter som prenumeranten köper. Det ger många fördelar till den förening som är förmånstagare för dessa lotter. Först och främst ger det en säker intäkt under en lång tid eftersom den som prenumererar på BingoLotto är trogna spelare. Och er försäljningsinsatts behöver bara göras en gång istället för varje vecka.

Läs gärna mer om BingoLottos prenumeration och vad det innebär för er som förening här.

Vill ni börja sälja Bingolotter? Registrera er och beställ era lotter här så är ni snart igång!

BingoLotto är vår största produkt!x

Målkalkylator

Sluta dröm! En lägerresa, deltagande i en cup eller ett inspirerande träningsläger på kontinenten är närmare än vad du tror. Räkna ut det själv med vår målkalkylator.

För varje såld lott kommer du och din förening lag lite längre ut i världen. Med Folkspels sätt att räkna ligger Costa Brava-kusten faktiskt bara ett hundratal lotter från Sverige. Till exempel kan ni med hjälp av 25 medlemmar oslagbart enkelt få ihop över 36.000 kr på ett år

Antal bingolotter per år:

X kr är beräknad vinstinlösen. X lotter innebär x sålda per timme.*

Antal prenumerationer per år:

X kr är beräknad vinstinlösen. X lotter innebär x sålda per timme.*

Antal sverigelotter per år:

X kr är beräknad vinstinlösen. X lotter innebär x sålda per timme.*

Antal Sverigelotten Premium

X kr är beräknad vinstinlösen. X lotter innebär x sålda per timme.*

Antal julkalendrar per år:

X kr är beräknad vinstinlösen. X lotter innebär x sålda per timme.*

* Beräknat på öppettid 10 timmar per dag 7 dagar i veckan.