Fem miljoner skäl att fira - när födelsedagsfesten ställdes in

måndag 30 augusti 2021

Maria Nielsen kommer alltid att minnas sin 41-årsdag. Festen blev inställd på grund av att en av döttrarna var sjuk i Corona. Men den budade blombuketten visade sig vara värd riktigt mycket.

Vinnare på Sverigelotten.

Chans på 25 miljoner kronor

När Maria Nielsen inte kunde ta emot sin mamma och sina systrar på sin födelsedag kom istället ett blomsterbud med en vacker bukett och några Sverigelotter.
Maria och hennes tonårsdöttrar skrapade och plötsligt hörde hon hur en av döttrarna utbrast: ”Här står något om 25 miljoner!”

Mycket riktigt, det var en högvinst.

Maria ringde till Folkspel, fick bekräftat att hon var garanterad 100 000 kronor och att hon skulle få komma till Göteborg för ett högvinstskrap.
– Min första tanke var ju 100 000 kronor – gud så roligt! Men min kompis sa direkt att nu skulle jag bli miljonär.

Nya möjligheter för familjen

Maria Nielsen är ensamstående mamma och har alltid fått kämpa för att få pengarna att räcka till. Men efter besöket i Göteborg har verkligenheten förändrats lite. Maria skrapade nämligen fram finfina vinsten på fem miljoner kronor.
– Nu behöver jag aldrig mer undra om pengarna räcker hela månaden. Det känns helt fantastisk, säger Maria, som har storslagna planer:
– Vi bor i en bostadsrätt men jag har alltid drömt om att bo i en villa. Sedan vill jag ut och resa med mina barn när pandemin är över. Antingen till Maldiverna eller till Bora Bora och hyra en hydda på pålar i vattnet.

Våra lotter ger dig miljonchans samtidigt som du stöttar föreninglivet.

Ytterligare en sak står högt på önskelistan – när väl huset är inköpt: Ett biljardbord.
– Jag är så glad och tacksam. Nu kan jag ge mina barn det de behöver och förtjänar. Och min familj som gav mig vinstlotten kommer också att få vara med om lite trevligheter, säger Maria Nielsen.

 

Vi brinner för föreningslivet