Så mycket tjänade föreningslivet 2022

torsdag 29 september 2022

Ishockey spel inomhus.

Se hur mycket din förening har tjänat

Är du nyfiken på hur mycket din förening har tjänat på försäljning av Folkspels lotter? Här kan du se hur mycket ni tjänade. Siffran gäller hösten 2021 till våren 2022.

KR

har tjänat in sammanlagt kr på försäljningen av Folkspels lotter.

har för närvarande ingen aktiv försäljning av Folkspels lotter.

Vi kunde inte hitta någon förening som matchade ""

Har du stavat rätt? Testa att bara skriva början på din förenings namn.

Är ni inte med i Folkspels gemenskap? Läs mer om hur ni kan tjäna pengar på våra produkter här:

320 miljoner till föreningslivet

Sedan 1991 har försäljningen av BingoLotto och Sverigelotten genererat hela 17,5 miljarder kronor till föreningslivet. Och bara i år tjänade föreningar och organisationer 320 miljoner kronor på försäljning av Folkspels lotter. Pengar som bidrar till att stötta svenskt föreningsliv.

Vi vet att det som klubbar och organisationer tjänat genom åren gör stor skillnad för föreningslivet. Eftersom vi är en ideell organisation, helt utan privata aktörer med ekonomiska intressen, så kan vi låta hela överskottet gå tillbaka till föreningslivet. Vi ger allt, och det är vi stolta över.

Vill du stötta din förening?

Det finns fler sätt att hjälpa sin förening på än att sälja lotter. Man kan också stötta sin förening genom lottköp! När du köper Folkspels lotter är du alltid med och bidrar till föreningslivet. Och nu har det blivit ännu enklare att stötta en specifik förening, nämligen genom att köpa någon av våra digitala lotter. Du kan välja upp till tre favoritföreningar att stötta med ditt köp. Läs mer om hur du stöttar din favoritförening.

Topplista – De tjänade mest 

320 miljoner fördelades ut över län, organsationer och idrotter i år. Här kan du se topplistor över de som tjänat allra mest på Folkspels lotter, BingoLotto och Sverigelotten. Du hittar alla topplistor här.

Topp 5 idrottsföreningar

  1. Södertälje SK Ishockey               1 167 103 kr 
  2. AIK Fotboll                                  948 263 kr  
  3. Bollstanäs SK Fotboll                  941 034 kr  
  4. Kärra HF Handboll                      931 597 kr 
  5. Linköpings HC Ishockey              928 28 kr

 

Vill du också vara med på listan nästa år? Kom igång, eller förbättra, er försäljning av lotter! Vi har massor av tips för hur din förening också kan lyckas med sin lottförsäljning.

Så lyckades andra föreningar

Här finns tips och råd från andra föreningar som lyckats bra med sin lottförsäljning. Läs gärna vidare och inspireras av hur de gjort för att tjäna mer pengar till sina klubbar och föreningar, så kanske din förening är med i toppen nästa år.