Folkspel

Bli företagskund –
Premiera dina kunder och anställda!

Genom att köpa företagspresenter genom våra produkter sprider du inte bara glädje till kunder eller anställda, du hjälper också Sveriges föreningsliv till en bättre ekonomi.

Alla säljkanaler är viktiga för oss. För varje företag som köper Folkspels produkter innebär det ett ytterligare stöd till föreningslivet. Vi ger dig möjlighet att vara en del av det fantastiskt givande arbetet med att skapa växtkraft för Sveriges föreningsliv genom våra företagspresenter.

Kunder, partners eller anställda som får lotterna har chans att vinna allt från resor och bilar till miljonvinster. Dessutom kan du välja att stödja en utvald lokal förening.

Som företagskund med oss får du:

  • Ett lotteri som primerar dina kunder och anställda
  • Ett stärkt varumärke genom att visa att företaget stödjer lokalt svenskt föreningsliv. Både lokalt och nationellt.

Var med och skapa ett bättre Sverige, du också!

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag. Vi är politiskt obundna och genom våra produkter BingoLotto, BingoLottos Julkalender, Sverigelotten och Kosing bidrar vi till att ge Sveriges föreningsliv växtkraft. Genom åren har vi genererat 16 miljarder kronor till Sveriges lokala klubbar och föreningar.

Bakom oss står 72 riksorganisationer med tusentals föreningar och tillsammans över 5 miljoner medlemmar. Allt överskott från våra lotterier går direkt till Sveriges lokala klubbar och föreningar. Pengar som gör att vi kan bibehålla och utveckla vårt unika och fantastiska föreningsliv.

Överskottet från lottförsäljningen ger bättre förutsättningar för unga och gamla att få utöva sina favoritsysselsättningar, liksom att det ger många en betydelsefull möjlighet till en aktiv fritid. På så sätt kan vi säga att alla är vinnare i Sveriges största sällskapsspel.

Välj vilken förening som ska få ert överskott

Som företagskund kan du själv välja vilka produkter du vill köpa. Samtidigt väljer ni själva om ni vill rikta överskottet till en specifik förening eller organisation, eller om ni istället vill köpa produkterna med rabatt. En Sverigelott kostar 25 kronor, en julkalender kostar 100 kronor och Kosing kostar 20 kronor.

Bli företagskund

Varje gång du köper någon av våra lotteriprodukter gör du nytta. Förutom att stödja svenskt föreningsliv ger du dessutom dina kunder eller anställda chansen att bli miljonärer! Och vill du verkligen göra skillnad ska du prata med oss om att bli en av våra partners. Läs mer om hur du går tillväga för att bli företagskund hos oss!