Sverigelotten som företagspresent

Är det dags att ordna julklapp till medarbetarna? Vill du visa uppskattning till dina leverantörer eller överraska på kundbesök? Letar du kanske efter den bästa premien för företagets säljaktiviteter?

Oavsett vem eller vad du vill fira. Eller om du vill synas mer och öka din försäljning – är våra produkter ett smart val. Inte nog med att Sverigelotten är skraplotten med högst vinstchans, så ger den även allt överskott till Sveriges föreningsliv.

Stötta svenskt föreningsliv genom Sverigelotten

Genom att stötta Sveriges föreningsliv hjälper du till att driva samhället framåt. Svenskt föreningsliv verkar för alla. Det verkar för gemenskap, integration, folkhälsa och mycket mer. På Folkspel är vi stolta över att varje år kunna dela ut pengar till klubbar och organisationer runt om i landet. Det är pengar som bland annat går till renovering av klubbhus, nya matchställ, informationsträffar och utbildningar. Var med och bidra du också – samtidigt som du ger chans till miljoner!

klubbhus bingolotto folkspel

Det här klubbhuset har Rånäs OK kunnat bygga med hjälp av överskott från försäljning av BingoLotto och Sverigelotter.

Välj mellan digitala eller fysiska lotter

Våra digitala Sverigelotter kan användas som incitament och är ett snabbt, enkelt och prisvärt alternativ. Vi kan tillhandahålla digitala Sverigelotter via sms eller e-post direkt till mottagaren som skrapar sin lott omedelbart.

sverigelotten foretagsforsaljning folkspel

 

För mer information kontakta:

Företagsförsäljning:
Telefon: +46 (0)730 738 323
mark.nydeus@folkspel.se

Läs mer om Folkspel