Börja sälja som lag

Ekonomin i en förening och i lag är många gånger svår. Med Folkspel har ditt lag en möjlighet att själva påverka vilket träningsläger eller vilken cup ni ska vara med på. Eller rent av köpa in nya skor eller träningsdräkter till alla i laget.

Ett lag

Ett lag behöver inte alltid vara ett fotbollslag där alla är födda samma år. Ett lag kan också vara den grupp som tillsammans tränar simning eller går till scouterna tillsammans. 

 

 

Kom igång att börja sälja

Det enda som krävs för att ni som lag ska kunna sälja våra produkter är att er förening är med i någon av de 72 olika riksorganisationer som äger Folkspel.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort och skickar ut era lotter, så att ni kan börja sälja så snart som möjligt.

 

 

 

Börja sälja redan idag!x

Vinstkalkylatorn

Sluta dröm! En lägerresa, deltagande i en cup eller ett inspirerande träningsläger på kontinenten är närmare än vad du tror. Räkna ut det själv med vår Drömkalkylator.

För varje såld lott kommer du och ditt lag lite längre ut i världen. Till exempel kan ni med hjälp av 25 lagmedlemmar enkelt få ihop över 4.000 kr på några timmar

Antal bingolotter per säljinsats: