Med oss är träningslägret inte långt borta!

Sälj Sverigelotten och tjäna 8000 kr på två timmar

Nya Sverigelotten är här! Med en ny fantastisk högvinst: vinn upp till 25 miljoner kronor - och få allt på en gång! Byt ut en träning och sälj den som en gemensam knacka-dörr-aktivitet och tjäna 8000 kronor till laget på bara 2 timmar!

SverigelottenTag chansen att sälja produkter som inte bara ger er som lag bra vinst, utan förhoppningsvis även era kunder!

Dra in pengar snabbt!

Beställ hem 1000 nya Sverigelotter och byt ut ett träningspass mot aktiviteten att sälja lotter. Det är ett bra och effektivt sätt att dra in pengar till laget och det är både lätthanterliga och lättsålda produkter.

Säljexempel

När du beställer hem 1000 nya Sverigelotter får du också ett presentkort på Intersport värt 1000 kr! Dessutom får ni 8 kronor per såld lott, vilket innebär att ni kan tjäna upp till 8000 kronor om ni säljer alla 1000 lotter!

Om ni inte lyckas sälja alla lotter har ni givetvis full returrätt på det som blir kvar. Ni kan också beställa färre lotter från början om ni vill det.

 

 

 

Kom igång att börja sälja

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er inom kort och skickar ut era lotter, så att ni kan börja sälja så snart som möjligt.

Folkspel

Folkspel står bakom produkterna Sverigelotten och BingoLotto och vi har har genererat otroliga 16 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv sedan starten 1991. Överskottet från våra produkter går direkt till föreningar, klubbar och lag. Vårt syfte och mål är att alla som vill ska få möjlighet att träna, tävla och vinna.

Frågor? Ring eller maila oss gärna så hjälper vi dig!

Telefon: 0771-727200
Mail: 
tm@folkspel.se

 

 

Börja sälja redan idag!x

Vinstkalkylatorn

Sluta dröm! En lägerresa, deltagande i en cup eller ett inspirerande träningsläger på kontinenten är närmare än vad du tror. Räkna ut det själv med vår Drömkalkylator.

För varje såld lott kommer du och ditt lag lite längre ut i världen. Till exempel kan ni med hjälp av 25 lagmedlemmar enkelt få ihop över 8.000 kr på några timmarAntal bingolotter per säljinsats:

Börja sälja