Senaste Nytt

Dags att nominera!

Vem är en eldsjäl i din förening? Nu är det dags att nominera hjältar från föreningslivet – som kan prisas på Eldsjälsgalan i mars 2019.

Sedan 2007 kan svenska folket varje år nominera eldsjälar från det svenska föreningslivet till Folkspel. Vinnarna belönas sedan vid en ståtlig gala. De får fina priser, men kanske är det uppmärksamheten som är allra viktigast. Sveriges föreningsliv är unikt. Ungefär varannan svensk är engagerad i någon förening – allt från stora och kända idrottsklubbar till små byföreningar. Att vara med i en förening är för de flesta en källa till trygghet, gemenskap och glädje. Men detta rika föreningsliv skulle stanna utan de många ideella eldsjälarna. Syftet med Årets Eldsjäl och Eldsjälsgalan är att lyfta fram dem.

Nominera din eldsjäl på www.aretseldsjal.se Berätta om din eldsjäl på sajten. Det kan ge din kandidat både fina priser och välförtjänt uppmärksamhet. Att nominera är gratis och enkelt. Så här gör du i sju steg:

1.Surfa in på aretseldsjal.se på din dator, mobil eller surfplatta.

2. Scrolla längst ner på sidan till  nomineringsformuläret.

3. Fyll i uppgifterna om dig och  din eldsjäl.

4. Välj vilken kategori du vill nominera inom (läs mer om kategorierna till höger). Nytt för i år är du även kan nominera en hel förening!

5. Berätta din eldsjäls historia.

6. Om du har en bild eller film kan  du bifoga den.

7. tryck sedan på NOMINERA. Klart!