Nu kör vi

2015-08-20 av: Hans Sahlin

Nu är det nära. Söndag 23 augusti är det säsongpremiär för Bingolotto. Och comeback i TV4 efter sju och ett halvt år i andra och mindre tillgängliga kanaler.

Undersökningar visar förresten att en av våra viktigaste målgrupper är de enda som ökar sitt TV-tittande och att det är sport– och livesändningar som gäller. Låter alldeles utmärkt med tanke på att en av våra stora fotbollsprofiler, Glenn Strömberg, är premiärgäst i det första programmet. Tror det kan bli ett ganska gott ”tjöt” med honom och Ingvar Oldsberg.

Vill även passa på att puffa lite extra för tre fantastiska röster som tillsammans gjort succé med att tolka Frank Sinatra. Christer Sjögren, Andreas Weise och Kristin Amparo tillsammans är magi.

Om det är pirrigt inför premiären?
Även om vi levt med premiären sedan ett bra tag finns det alltid lite premiärnerver. Trots det trygga i att ha landets mest rutinerade och avslappnade programledare.

Jag är dock övertygad om att det här kommer att bli ett rejält lyft för Bingolotto, Folkspel och inte minst de vi verkar för, föreningslivet. Vi vet vad en framgång för oss med automatik innebär för dem och jag undrar om den start vi fått på vårt verksamhetsår, som startade i juli, någonsin varit bättre.

Sverigelotten går som tåget och nätspelet har inte direkt missgynnats av regn och rusk.

Nu ska vi sätta Bingolotto också. Söndag 23 augusti, 18.00 i TV4.

Köp lotter.

Nu kör vi.Bilder tagana från repetitioner på torsdagen den 20 augusti 2015