Röd matta och rosa lotter

2016-10-07 av: Hans Sahlin

Höst – då bjuder Folkspel till stor fest. Men också ett alternativ till den blå färg jag föreslagit tidigare. Be gärna om den rosa under oktober månad.

Ditt val av kulör kan innebära stor skillnad.

Lördag 15 oktober är det dags att rulla ut den röda mattan. I Lisebergshallen i Göteborg ska vi fira 25 fantastiska år med Bingolotto. Under tre och en halv direktsända timmar i TV 4 (20.00–23.30) kommer det att serveras något alldeles extra tillsammans med Ingvar Oldsberg.

Med ”Loket”. Med Kronér. Med Lotta. Med nästan alla tidigare programledare på plats. Med artister som Charlotte Perrelli, Lasse Stefanz, Dolly Style, Christer Sjögren och Elisa. Med klassiker som Färgfemman, Vattenfallet ”Hemliga lådor” och ”Spränga banken. Med utlottning av vinster i en hisnande fart. Eller vad sägs om 25 000 kronor i minuten? Totalt ligger det 46 miljoner i potten innehållande ett finalspel med chans på tio miljoner.

Det är unika möjligheter vi erbjuder våra konsumenter i samband med denna storslagna fest. Det finns dock en annan sida av vinstmyntet som är än viktigare den här unika kvällen.

Överskottet av försäljningen går rakt in i vårt föreningsliv, som består av 35 000 föreningar och fem miljoner medlemmar.

Där här ni alla de som verkligen är värda lite extra guldkant i samband med ett 25-årskalas utöver det vanliga.

Nu vill jag så här i vackra hösttider inte enbart lyfta fram den ena av våra två storsäljare. Utöver Bingolotter rekommenderar jag under oktober månad ett antal inköp av Sverigelotten.

Och under den aktuella perioden får ni en färg till att välja på bredvid den blå. Den är rosa och bidrar i kampanjen Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer, en sjukdom som varje år drabbar 8 000 kvinnor och uppemot 40 män.

50 öre per såld lott går till BRO (Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation). Ifjol bidrog Folkspel med 485 000 kronor. Jag hoppas och tror vi ska kunna leverera ännu mer till en forskning som är livsavgörande.

Din insats kan innebära stor skillnad för många.