Senaste Nytt

Folkspel ny partner till Svenska Golfförbundet

Från och med 2017 är föreningslivets eget spelbolag en officiell partner till Svenska Golfförbundet. Syftet med samarbetet är att öka intäkterna för golfklubbarna genom försäljning av Folkspels spelprodukter, främst Sverigelotten.

Det nya samarbetet grundar sig i ett gemensamt intresse av att utveckla golfsporten och ge Sveriges golfklubbar möjlighet att på ett enkelt sätt öka klubbens intäkter och främja klubbens verksamhet.

– Vi har genererat otroliga 16,1 miljarder kronor till Sveriges föreningsliv under de 25 år som vi har verkat. Nu är vi glada över att inleda ett samarbete med Svenska Golfförbundet för att nå ut till golfklubbarna. Vi är övertygade om att klubbarna genom Sverigelotten kan öka sina intäkter betydligt, säger Folkspels försäljningschef Johan Lindqvist.

– Det känns helt naturligt att inleda ett samarbete med Folkspel. Med hjälp av Sverigelotten kan klubben stärka kassan och samtidigt skapa spänning för medlemmar och gäster. En bra kombination, säger Svenska Golfförbundets marknadschef Anders Dalered.

Sverigelotten är föreningslivets egen skraplott. Den kostar 25 kronor och har en högvinst på 25 miljoner kronor. Golfklubbarna får behålla 8–11 kronor per såld lott att återinvestera i verksamheten.

Allt överskott från Folkspels försäljning går direkt tillbaka till föreningslivet. Det är en ideell och politiskt obunden organisation som har 74 riksorganisationer, inklusive Riksidrottsförbundet, som medlemmar. Bland spelprodukterna ingår Bingolotto.

Mer information om hur det går till att bli återförsäljare på golf.se/sverigelotten

Mer om Folkspel och Sverigelotten på folkspel.se/sverigelotten

För mer information, kontakta:
Anders Dalered, marknadschef Svenska Golfförbundet
Telefon: 08-622 15 20, e-post: anders.dalered@golf.se

Johan Lindqvist, försäljningschef Folkspel
Telefon: 0702-115 367, e-post: johan.lindqvist@folkspel.se