Folkspel

En gala för de stora hjältarna

Det är glitter, glamour och röda mattan. Det är kändisar och profiler. Det är en magisk festkväll. Det är allt en god gala ska innehålla. Eldsjälsgalan är dock framförallt aftonen då de stora hjältarna ska hyllas.

  Följ oss på Instagram. Liveuppdatering hela kvällen. 

 

Sedan 2007 har ideella Folkspel haft den stora förmånen att anordna en speciell kväll till förmån för alla de vardagshjältar som håller svenskt föreningsliv och livsviktiga organisationer rullande.

Eldsjälsgalan är till för att sätta strålkastarljus på de där unika personerna som med sina ideella insatser helt enkelt är ovärderliga. De som alltid tänker på andra, de som aldrig sätter sig själva i fokus.

Eldsjälsgalan är aftonen då många av våra stora profiler från åskådarplats beundrar de som till stor del legat bakom deras egna framgångar, då de överlåter rampljuset till ledarskapet de själva tagit del av under uppväxten.

Eldsjälsgalan är tillfället då vinnare i kategorierna Inkludering, Hälsa, Ledare och Årets Idrottsförening ska utses.
Då Årets Eldsjäl alla kategorier presenteras.

Under ett helt år är det möjligt att nominera och rösta på sin egen eldsjäl inom de föreskrivna kategorierna. Det landar därefter i att fyra finalister i varje kategori utses av en jury, som sedan var och en kan rösta på som slutlig vinnare.

I kategorin Årets Idrottsförening – ett samarbete med Riksidrottsförbundet – utses fyra finalister samt slutvinnaren av en jury.
Under festliga former presenteras sedan vinnarna vid den årligen återkommande Eldsjälsgalan. 
Där och då utses även Årets Eldsjäl alla kategorier, som en utvald jury väljer bland vinnarna i respektive klass.
Eldsjälsgalan är helt enkelt dedikerad de som mest förtjänar att hyllas.

Läs mer om Eldsjälsgalan
Läs mer om Årets Eldsjäl 
Läs mer om tidigare vinnare