Folkspel

Digitala bingolotter – en ny inkomstkälla för din förening

Svenskt föreningsliv befinner sig i en besvärlig situation. Samtidigt ser vi på Folkspel ett ökat engagemang för Bingolotto, vilket i sin tur innebär att det föreningsliv vi representerar får ett ökat överskott.

För att stötta Sveriges föreningar ytterligare satsar Folkspel nu på nya digitala möjligheter för att bidra med ännu mer välbehövliga medel och ett ökat överskott. Det är nu möjligt för din förening att tjäna extra pengar också på den digitala bingolottförsäljningen!

 

Så här funkar det:

De senaste dagarna har vi på Folkspel skickat ut unika länkar till våra föreningar som leder till Bingolottos lottbutik, som också blir föreningens digitala lottbutik. Saknar ni detta mail kan ni själva skapa er unika länk genom att klicka här.

Sprid länken till Bingolottos lottbutik i föreningens alla digitala kanaler. Dela den på föreningens Facebooksida, på er hemsida och i era medlemsmail. Gör det tillsammans med en text i stil med exempelvis: Stötta vår förening! Köp en digital bingolott. 

 

Så här mycket tjänar ni: 

På varje såld digital enkellott tjänar ni 15 kr (pris 50 kr)
På varje såld digital dubbellott tjänar ni 30 kr (pris 100 kr)

 

Ett tips:

Testa gärna länken innan ni börjar sprida den. Säkerställ att ert föreningsnamn visas på landningssidan. Sprid er länk i föreningens samtliga digitala kanaler. Det kan ge ett betydande bidrag till er verksamhet.