Folkspel

Lotta fortsätter över påsk

På bättringsvägen från förkylningen, men lite täppt i näsan. Då väljer Rickard Olsson att stå över Bingolotto ytterligare en vecka och ersätts i påsk av Lotta Engberg.

Söndag 12 april blir det full fart och fest i Bingolottostudion och i TV4. Från 18.00 och tre fullspäckade timmar framåt kommer det bland annat att spelas hela fyra bingospel, det blir miljonvinster, det blir underhållning med bland annat artister som E-Type, Erik Saade, det blir komik och humor med Babben Larsson.

Det blir även denna påskdag med Lotta Engberg, likt föregående helg, som programledare.
– Det ska bli jättekul. Och vilket gäng jag får fira påsk med i studion. Goda vänner i studion och stora delar av svenska folket. Härligt.

Rickard Olsson mår bra, är pigg, på benen och full av längtan tillbaka till sitt uppdrag. Men väljer av hänsyn till sig själv och andra att stanna hemma i soffan ytterligare en helg. 
– Inga andra tecken på något annat än täppt i näsan. Men vi tar det säkra före det osäkra. I det läge vi befinner oss finns det ingen som helst anledning att på något vis chansa. Jag håller mig hemma även den här veckan, tar fram duttpennan och käkar några ägg. Glad Påsk och ta hand om er, hälsar Rickard.