Folkspel

Dags att nominera till Eldsjälsgalan 2020

Det skulle kosta samhället runt 30 miljarder kronor att anställa alla de som vecka efter vecka arbetar ideellt inom svensk idrott. Så passa på att nominera just din Eldsjäl till föreningslivets egen gala - Eldsjälsgalan.

  Följ oss på Instagram. Tillsammans gör vi Sverige bättre.

 

Vem vill just du lyfta fram? 

– Föreningslivet förtjänar att lyftas fram för allt det goda som görs, ofta i det tysta och bortom de stora rubrikerna. Skänk en tanke till alla de människor som dagligen engagerar sig för att göra Sverige bättre för alla. Nomineringstiden för kommande års gala är i full gång så passa på att nominera din Eldsjäl redan idag! 

– Lyft fram någon person som betytt extra mycket för dig, eller för din förening. Ta chansen. Skriv en bra motivering – så kanske det blir just den personen som åtminstone går till final. Det gäller att tänka lite utanför boxen. Många eldsjälar syns inte, för de har alltid funnits där, men tänk ett extra varv eller fråga någon i din närhet vem som är den personens eldsjäl, säger Carina Olofsson.

 

Vi vill hylla alla fantastiska Eldsjälar

Det svenska föreningslivet är helt unikt i sitt sätt att vara, i att vara uppbyggt av ideella föreningar och med hundratusentals ideella ledare. Det skulle kosta samhället runt 30 miljarder kronor att anställa alla de som vecka efter vecka arbetar ideellt inom svensk idrott.

– Därför tycker vi att det är värt att uppmärksamma dessa eldsjälar, och det gör vi med en stor gala varje år, säger Carina Olofsson, och fortsätter:

Här kan du nominera just din Eldsjäl!