Folkspel

Stefan & Agneta Sverigelottens nya programledare

Två stora profiler kommer framöver att leda högvinstdragningen av Sverigelotten. Olympiska mästaren i höjdhopp Stefan Holm och erfarna programledaren Agneta Sjödin.

I början av februari var det premiär för nya högvinstdragningen av Sverigelotten, där det finns möjlighet att vinna såväl 25- som 50 miljoner.
Ny scendekor och två kända profiler välkomnade en kvartett lyckliga vinnare som skrapat fram tre likadana symboler på sina lotter och som fanns på plats i Göteborg för inspelning av dragningen.
– Valet av programledare känns helt naturligt med Stefans kopplingar till idrotten och föreningslivet och Agnetas tidigare erfarenhet av oss genom Bingolotto, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef på Folkspel.
Glädje, tårar, miljonskrap, härliga samtal och kramar präglade de första inspelade programmen som bland annat kommer att att visas upp i i Schibsteds kanaler med start i februari.
På bilden ser vi Stefan Holm och Agneta Sjödin tillsammans med Per-Olof Levén från Enköping som skrapade fram 2,5 miljoner.

Bild: Daniel Abrahamsson/houseofvision.se