Folkspel

Stötta föreningslivet!

 Följ oss på Instagram. Tillsammans gör vi Sverige bättre.

Det svenska föreningslivet är unikt, men i dessa tider kämpar många klubbar ekonomiskt och tar tuffa smällar. Det kan vara allt ifrån uteblivna cuper, minskad caféförsäljning eller andra sätt att tjäna pengar. Ofta viktiga inkomstkällor som behövs för att driva verksamheten framåt.  

Vad är Folkspel? 

Vi är en politiskt obunden och ideell organisation som finns till för att generera intäkter till föreningslivet. Vi är övertygade om att Svenskt föreningsliv gör Sverige bättre för alla. Sedan starten 1991 har det blivit så mycket som 16,8 miljarder kronor. 

Överskottet kommer från försäljninen av våra lotter, Sverigelotten och Bingolotto. Det går att köpa våra lotter direkt av föreningar som säljer, i butik eller på webben. Oavsett vart du köper dina lotter går överskottet till föreningslivet. Det gäller även våra övriga spel på bingolotto.se. 

Hur kan jag stötta? 

Du kan stötta genom att välja Sverigelotten nästa gång du köper en skraplott eller att spela Bingolotto på söndag. Vi erbjuder förresten även onlinespel på bingolotto.se, då kan du stötta föreningslivet alla dagar i veckan!

Föreningen får en slant och du har chans att vinna stort, vinn-vinn, som vi brukar säga. Gå gärna vidare till våra lotters hemsidor och läs mer om hur du stöttar genom lottköp. 

Vill din förening tjäna pengar? 

I samband med Coronakrisen lanserade vi en ny möjlighet att tjäna pengar för föreningar och klubbar. Nu kan du som föreningsaktiv sälja digitala bingolotter med överskott direkt till föreningen. Läs allt om hur det går till här.