Senaste Nytt

Våra produkter

Vi är föreningslivets spelbolag och vi har inga privata vinstintressen. Allt överskott från våra produkter går direkt tillbaka till våra ägare - Föreningslivet.

Folkspel driver framgångsrikt spelprodukterna BingoLotto, Sverigelotten och bingo på nätet via bingolotto.se. Vid juletider har vi även BingoLottos Julkalender som har blivit en stor tradition.

BingoLotto är Folkspels mest kända produkt och har nu i 27 år genererat flera miljarder till svenskt föreningsliv. Det började i oktober 1991 med den första rikstäckande sändningen i TV4 och Leif ”Loket” Olsson i spetsen.

Runt om i landet är omkring 250.000 föreningsmänniskor engagerade i arbetet med att sälja bingolotter till Sveriges vinstrikaste tv-spel. Det är ni i föreningslivet som står för ca 70% av den totala försäljningen varje vecka och överskottet från försäljningen går oavkortat till er som förening eller lag. Som spelare kan man även prenumerera på BingoLotto och välja vart överskottet från just de lotterna ska gå. Läs mer om BingoLotto här! Vill du sälja bingolotter? Läs mer under förening eller butik!

Sverigelotten är föreningslivets egen skraplott där man som spelare kan vinna upp till 25 miljoner kronor. Köper du en Sverigelott direkt från en förening går minst 8 kronor per lott till föreningslivet. Sedan hösten 2015 kan man som kund även prenumerera på Sverigelotten och få hem skraplotter med posten en gång i månaden. Läs mer om Sverigelotten här! Vill du sälja Sverigelotter? Läs mer under förening eller butik!

Sverigelotten Premium Nu är den här! Sverigelotten Premium som ger dig chansen att vinna 50 miljoner kronor! Det gör den inte bara till Sveriges största skraplott, det gör den också till den skraplott som kan ge dig den allra högsta vinsten!  Läs mer om Sverigelotten Premium här! Vill du sälja Sverigelotter? Läs mer under förening eller butik!

BingoLottos Julkalender är en skraplott med 24 luckor att skrapa fram till jul. Den är väldigt vinstrik och är gjord i ett smart och behändigt skraplottsformat, vilket gör att den är enkel att sälja och lätt att hantera. Det är också föreningarnas bästa förtjänstskapare där en förenings om säljer julkalendern får 50 kr per julkalender. 
Läs mer om BingoLottos Julkalender här!
 Vill du sälja BingoLottso Julkalender? Läs mer under förening eller butik!

Bingo på nätet som du finner på bingolotto.se firade 10 år 2016. Vi har flera olika typer av bingospel, samt skraplotter och kulospel. Allt överskott går till Sveriges föreningsliv. Se mer av BingoLottos onlinespel på bingolotto.se