Folkspel

Våra produkter

Våra medlemmar tjänar pengar till sin verksamhet genom våra lotteriprodukter. De mest kända är BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender. Samtliga produkter med en enorm potential att inbringa välbehövligt klirr i föreningskassorna.

 

          

BingoLotto

BingoLotto är en riktig trotjänare för Sveriges klubbar och föreningar. Programmet direktsänds varje söndag med chans för tittarna att vinna miljoner, resor och bilar. En oslagbar kombination av underhållning och lotteri och förmodligen en av de produkter som betytt mest för de svenska föreningarna sedan starten 1991.

Läs mer om BingoLotto

Vill du sälja bingolotter? Läs mer under förening eller butik

 

       

Sverigelotten 

Med Sverigelotten har du chansen på 25 miljoner samtidigt som du har förmånen att hjälpa din favoritförening. Idag är Sverigelotten populärare än någonsin och nu finns även Sverigelotten Premium med en högvinst på svindlande 50 miljoner.

Läs mer om Sverigelotten

Vill du sälja Sverigelotter? Läs mer under förening eller butik

 

      

BingoLottos Julkalender

På skraplotten BingoLottos Julkalender finns 24 spännande luckor att skrapa fram till jul. Skrapa fram miljonvinster och få chansen att spela FärgFemman i BingoLottos studio. BingoLottos Julkalender är föreningarnas bästa förtjänst per produkt och mycket populär.

Läs mer om BingoLottos Julkalender

Vill du sälja BingoLottos Julkalender? Läs mer under förening eller butik