Folkspel

Stötta genom våra lotter

Genom att spela på någon av våra lotter slår du två flugor i en smäll. Chans att vinna miljoner, samtidigt som du stöttar Sveriges föreningar och klubbar.

BingoLotto och BingoLottos Julkalender 

BingoLotto är en riktig trotjänare för Sveriges klubbar och föreningar. Programmet direktsänds varje söndag med chans för tittarna att vinna miljoner, resor och bilar. En oslagbar kombination av underhållning och lotteri och förmodligen en av de produkter som betytt mest för de svenska föreningarna sedan starten 1991.

Förutom i programmet och papperslotten går det bra att spela bingo online, varje dag året runt. Givetvis går allt överskott även från bingo-online direkt till sveriges föreningar och klubbar. 

På skraplotten BingoLottos Julkalender finns 24 spännande luckor att skrapa fram till jul. Skrapa fram miljonvinster och få chansen att spela FärgFemman i BingoLottos studio. BingoLottos Julkalender är föreningarnas bästa förtjänst per produkt och mycket populär.

Länk till BingoLotto 

 

Sverigelotten 

Med Sverigelotten har du chansen på 25 miljoner samtidigt som du har förmånen att hjälpa din favoritförening. Idag är Sverigelotten populärare än någonsin och nu finns även Sverigelotten Premium med en högvinst på svindlande 50 miljoner.

Länk till Sverigelotten