Öppen för nominering

Kategori Ledare

ÅRETS ELDSJÄL

Årets Eldsjäl är en tävling med ett pris instiftat av Folkspel där svenska folket kan nominera sina eldsjälar i kategorierna Inkludering, Ledare, Hälsa och Årets Idrottsförening.

Sedan 2008 har Folkspel arrangerat Årets Eldsjäl. Varför? För att ge alla de vardagshjältar och ideella krafter som gör vårt unika föreningsliv möjligt den uppskattning de mer än förtjänar.

Vi gör det i fyra olika kategorier, Inkludering, Hälsa, Ledare och Årets Idrottsförening.

Ni bestämmer vilka som ska nomineras. Nomineringen är öppen 8 september till 31 oktober 2022.

ÅRETS LEDARE

Ledarskap handlar om att uppmärksamma andras och egna känslor och beteenden och använda den kunskapen klokt för att nå målen.

En eldsjäl inom kategorin Ledare motiverar genom sitt målorienterade sätt och skapar samhörighet där alla känner sig delaktiga. Kommunicerar effektivt i rollen som ledare och ser till att andra lyckas och att föreningen utvecklas.
Positiv attityd som genom sin förmåga och uthållighet kan leda förändring.

Felix Brink fick 2022 ta emot utmärkelsen som Årets Ledare. Bara det faktum att brottningsklubben Varbergs BoIS under pandemin inte tappade en enda medlem säger egentligen allt om det engagemang årets pristagare visar.

KRITERIER 

En eldsjäl i den här kategorin är någon eller några som dag efter dag, representerar ett jämlikt, tydligt och utvecklande ledarskap. Som stimulerar och uppmuntrar, som genom sitt ledarskap.

 

NOMINERA DIN ELDSJÄL I KATEGORI LEDARE HÄR

Det är viktigt att du utförlig när du motiverar varför just din eldsjäl ska ta sig hela vägen. Fakta och information har stor betydelse.

Dina kontakuppgifter

Vi använder endast inskickad data till att utse finalister till Årets Eldsjäls gala. Datan sparas 6 månader efter galan för eventuella intervjuförfrågningar.