Sälj Folkspels lotter i din butik

Har du en butik och vill börja sälja Folkspels lotter? Vi har välkända och lättsålda produkter till din butik. Vinsterna på lotterna samt prisbilden för våra lotter gör dem enkla att sälja. Dessutom har vi bättre marginaler och bättre återbäring till dig som butik för varje såld lott!

Butikspersonal expedierar kund i en förbutik

Kom igång med butiksförsäljning

Här kan du enkelt komma igång med din butiksförsäljning. Efter att du fyllt i formuläret via länken nedan kommer vi att behandla din ansökan och kontakta dig, för att du på smidigast möjliga sätt ska komma igång med din försäljning. 

Börja sälj lotter i din butik
Ett stilleben av en rosa bingolott, lila bingobollar bingobricka och pengar på en BingoLotto-lila bakgrund

Hitta rätt lotter för din butik

Stärk butikens ekonomi med våra lättsålda och vinstrika spelprodukter för butik. Genom att sälja Bingolotter, Sverigelotter och BingoLottos Julkalender får ni snabbt och enkelt bättre ekonomi och välgörande växtkraft för er butik!

Utöver att ni kan förbättra butikens ekonomi och utöka ert sortiment med uppskattade lotteriprodukter, så stödjer ni samtidigt svenskt föreningsliv genom att sälja Folkspels produkter. På så sätt får ungdomar en meningsfull fritid där man lär sig gemenskap och respekt för varandra. Läs mer om vilka produkter vi erbjuder och hur mycket din butik kan tjäna på lottförsäljning. 

Hitta rätt lotter för din butik