Spelpaus

Vi är förespråkare ett tryggt och säkert spelande. Om du eller någon i din omgivning mår dåligt av sitt spelande kan detta vara ett tecken på ett spelproblem.

Känner du igen dig i detta finns hjälp att få. Stödlinjen är tillgänglig för dig om du är orolig för ditt eller en anhörigs spelande. Att kontakta Stödlinjen kostar ingenting och du kan vara helt anonym. 

Du kan också blockera dig för spel hos oss på Folkspel och hos alla spelbolag verksamma i Sverige med en licens hos Spelinspektionen.

Spelpaus på Folkspel

Du kan pausa dig från spel hos oss i 24 timmar, 3 månader, 6 månader, 1 år eller 3 år. För att göra det, logga in och gå in på Spelansvar under Mina sidor. Då infaller en spelpaus på alla våra hemsidor (Folkspel.se, BingoLotto.se och Sverigelotten.se).

Nationell avstängning

Här kan du stänga av dig från spel hos alla spelbolag med licens i Sverige. Avstängningen sker via Spelinspektionen och gäller både online och i butik. Klicka på knappen nedan för mer information och att stänga av dig.

 

Till spelpaus

Spelgräns

På Folkspel.se kan du inte göra några insättningar på ditt Folkspelskonto då inga styckköp av lotterier är möjliga på denna webbplats. Vi hänvisar dig därför till bingolotto.se eller sverigelotten.se för att sätta dina gränser. Den gräns du sätter gäller för hela ditt Folkspelskonto där insättning är möjlig.