Börja sälja lotter Börja sälja lotter

Lättsålda!

Börja sälja lotter

TA EN FÖR LAGET – UPPNÅ MÅLET TILLSAMMANS!

Många är de föreningar, lag och butiker som tack vare eget engagemang och försäljning av bingolotter och Sverigelotter med större framgång kan bedriva sin verksamhet. Folkspels lotter ger ett betydelsefullt överskott i kassan som kan skapa möjligheter såsom att ta emot alla som vill vara med i föreningen eller organisationen. Med hjälp av Folkspels lotter kan föreningar & lag runtom i Sverige tjäna pengar som går till roliga och viktiga saker, som medverkan i en cup på annan ort, till matchtröjor, underhåll av klubbstugan, att hålla nere medlemsavgifterna eller att köpa in material.

Flera olika sätt att sälja

Det är lätt att sälja välkända och populära produkter. Alla som säljer våra lotter får en hög förtjänst och den som köper lotten får lite spänning inför dragningen, och chans att vinna. Många ser också på lottköpet som en fin möjlighet att stötta just föreningslivet. Vill du komma igång med försäljning? Gå vidare till vår försäljningsportal!

 

Lotter varje vecka, eller vid enstaka tillfällen

En del föreningar och organisationer säljer löpande varje vecka, året om. Andra väljer att göra några riktade försäljningsaktivitet per år, som vid påsk och jul när BingoLotto bjuder på uppesittarkväll. Det är enkelt att börja sälja och ni bestämmer när och antalet lotter. Läs mer om lottförsäljning på Folkspels försäljningssite. 

 

Digitala bingolotter 

Du kan när som helst börja sälja digitala bingolotter till förmån för din förening. Allt du behöver göra är att skapa en föreningsunik länk att skicka ut i era kanaler. Ett enkelt sätt att få fint klirr i kassan! Läs mer om att sälja digitala bingolotter för föreningen här. 

 

Prenumeration

Det går även bra att sälja prenumerationer till förmån för din förening. Prenumeranten väljer helt enkelt din förening som förmånstagare för överskottet. Läs mer om riktad prenumerationsförsäljning för föreningen här. 

 

Företagspresent

Använd våra lotter som premie i säljaktiviteter, presenter till anställda, till leverantörer eller kanske vid kundbesök. Att få Sverigelotter som premie eller gåva är alltid mycket uppskattat. Läs mer om att använda Sverigelotten som företagspresent.