En tjej som siktar med sin pilbåge. Tjej som siktar med sin pilbåge.

Börja sälja lotter

LÄTTSÅLDA OCH VÄLKÄNDA LOTTER

Det är lätt att sälja Folkspels välkända och populära produkter. De som säljer lotterna får en hög förtjänst och den som köper lotterna får både lite spänning i vardagen, och chans att vinna. Många ser också på lottköpet som en fin möjlighet att stötta just föreningslivet! Kom igång med lottförsäljning du också! 

  • Förening

  • Lag

  • Prenumeration

  • Butik

LYCKAS MED DIN LOTTFÖRSÄLJNING

Vill du få extra skjuts med lag- och föreningsförsäljningen? Läs och inspireras av våra säljtips för att få extra mycket klirr i kassan!

Jag vill sälja lotter

SÅ GJORDE ANDRA FÖRENINGAR

Många är de föreningar, lag och organisationer som har tjänat pengar på att sälja Folkspels lotter. Pengar som har gått till både små och stora projekt. Som IF Väster i Göteborg, de kunde lägga en ny konstgräsplan finansierad av lotter, eller Rånäs IF där lotter har finansierat ett helt nytt klubbhus! Vad behöver ni i er förening?

Att tjäna pengar till sin förening är av största vikt för att kunna fortsätta driva verksamheten framåt. Föreningar är beroende av att tjäna pengar för att kunna genomföra projekt, arrangera evenemang och ge medlemmar möjlighet att delta i olika aktiviteter. Och en viktig källa till inkomst för föreningar är just försäljning. Genom att sälja produkter, exempelvis bingolotter eller sverigelotter från Folkspel, kan föreningar tjäna pengar som kan användas för att finansiera verksamheten.

Har du ett barn som spelar i ett fotbollslag känner du säkert väl till vikten av att tjäna pengar till laget. Fotbollslag (och andra typer av lag eller grupper) är alla beroende av extra inkomster för att kunna köpa utrustning, arrangera träningar eller tävlingar, åka på cuper och ge spelare möjlighet att utvecklas och ha roligt. En viktig källa till inkomst är försäljning av olika slag. Genom att sälja exempelvis lotter från Folkspel kan också laget tjäna pengar som finansierar lagets verksamhet.

Att tjäna pengar till sitt lag eller förening är avgörande för att kunna fortsätta erbjuda föreningsaktiva eller lagmedlemmar möjlighet att utvecklas och fortsätta ha roligt inom föreningslivet.