Veckans vinnare i JOYNA

Varje vecka har din förening eller organisation chansen att vinna 100 000 kronor tack vare en utav era supportrar som köpt JOYNA av er! Det bästa av allt, supportern vinner lika mycket själv. Det kallar vi win-win!

Rydsgårds AIF från Rydsgård vann 100 000 kr i JOYNA-lotteriet

JOYNA har fått sin femte vinnare, och det var Per-Ola Kullberg som vann 100 000 kr. Rydsgårdsbaserade fotbollsklubben Rydsgårds AIF sålde den vinnande lotten och belönades även de med 100 000 kronor, som går direkt till föreningens verksamhet. ”Per-Ola är ledare för ett av våra tjejlag, så jag fick veta att både han och föreningen hade vunnit nästan direkt i fredags”, säger en glad Håkan Palm, Ungdomsansvarig Rydsgårds AIF.

I fredags drogs den femte win-win-vinnaren i det nya JOYNA-lotteriet från föreningslivets eget spelbolag, Folkspel. Per-Ola Kullberg från Rydsgård, som är beläget fyra mil öster om Malmö, vann 100 000 kronor - och som en win-win fick Rydsgårds AIF, som sålt lotten till honom, lika mycket.

Per-Ola är tränare för ett av Rydsgårds AIFs tjejlag och leder detta tillsammans med fyra andra föräldrar som alla har barn som spelar i laget. Därför var det självklart för honom att köpa en JOYNA-lott.

”När jag såg pengarna på kontot i fredags ska jag erkänna att jag blev lite skakig”, skrattar Per-Ola.

Rydsgårds AIF spelade sin första match redan 1933 och sedan dess har föreningen haft en stor betydelse för samhället och dess ungdomar. Genom åren har många fått utlopp för sin kampvilja och tävlingslust genom föreningen som än idag spelar fotboll på Granhällans IP.

Vinsten är välkomna pengar till hela föreningen

Håkan Palm, Ungdomsansvarig Rydsgårds AIF

Vill din förening också JOYNA?

Med JOYNA skapar föreningar förutsättningar att öka på föreningskassan genom försäljning av digitala lotter. Kanske blir det just din förening som har turen med sig nästa gång?

Läs mer om att sälja JOYNA

Tidigare vinnare i JOYNA

JOYNA-vinnare vecka 23: IFK Karlskrona

JOYNA-vinnare vecka 24: RBU Värmland

JOYNA-vinnare vecka 25: Barnarps IF

JOYNA-vinnare vecka 26 : Vapnö IF