Gör som Clara Henry – hylla eldsjälarna

fredag 02 februari 2024

Programledaren Clara Henry leder Årets Eldsjäls Galakväll för fjärde gången. För henne är en eldsjäl empatisk, inkluderande och närmast synsk. Vem vill du ska vinna Årets Eldsjäl 2024. In och rösta på årets finalister.

Nu är röstningen öppen i kategorierna Årets Hälsa, Årets Inkludering, Årets Ledare och Årets Idrottsförening.
Vinnarna i varje kategori kommer sedan att presenteras på Årets Eldsjäls galakväll på Cirkus i Stockholm 11 april. Då utses även vem som blir Årets Eldsjäl alla kategorier inkluderat. För fjärde året i följd kommer galan att ledas av Clara Henry, som har en uppmaning till er alla här:
Clara har inför tidigare galor beskrivit hjältarna och sin eldsjäl så här:
– En empatisk, inkluderande, livsglad person som är närmast synsk. Som liksom förstår vad folk behöver eller känner utan att de alltid behöver säga det högt. Och som gärna ordvitsar. Personer som kan dra spontana ordvitsar är ju generellt bättre människor än vi andra, det är sen gammalt. Det är så mäktigt att få möta dessa lokala, relativt osynliga hjältar som gör så otroligt mycket för unga inom föreningslivet.

Årets Eldsjäl har arrangerats av Folkspel sedan 2007 och syftar till att lyfta och hylla alla de ideella vardagshjältar som gör vårt föreningsliv unikt