Apollo

Solsemester via Apollo.

Med Apollo reser du både tryggt och bekvämt till härliga resmål över hela världen. Du kan välja bland ett brett utbud av resor, allt från charterresor och träningsresor till weekendresor, kryssningar och mycket mer.  

Charterresor 

Charter är ett smidigt och uppskattat sätt att resa till populära sol- och badresmål över hela världen. Hos Apollo hittar du färdigpaketerade charterresor med handplockade hotell och flyg i prisvärda paket. Du kan välja allt från små charmiga hotell till All Inclusive, och enkelt boka tillval såsom transfer, hyrbil och spännande utflykter.  

Träningsresor 

Gillar du en aktiv semester hittar du Sveriges största utbud av sport- och träningshotell, träningsresor och träningsläger för alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.  

Weekendresor 

Boka in en skönare långhelg i höst eller vinter, med en weekendresa! Upplev minnesvärda dagar i spännande storstäder runtom i världen. När du bokar en weekendresa hos Apollo väljer du själv reslängd, flyg och noggrant utvalda hotell i ett smidigt paket. 

Kryssningar 

Tillbringa tid med din favoritperson på en kryssning med stopp i Rom och Barcelona i Medelhavet eller börja kryssningen med att upptäcka häftiga Dubai eller världsmetropolen New York. Och vem vill inte uppleva solnedgångarna i Karibien live? I Apollos kryssningspaket ingår alltid flyg, en natt på hotell, kryssning och helpension på fartyget, självklart kan du köpa till ett dryckespaket.

Hållbart resande 

Varje år reser nästan en miljon resenärer med Apollo. En omfattande reseverksamhet innebär ett stort ansvar. Apollo arbetar aktivt för att maximera de positiva effekterna och minimera de negativa för att skapa ett hållbart resande. 

Apollo vill göra det enkelt för människor att upptäcka nya delar av världen, olika kulturer, språk, religioner, traditioner, dofter och smaker. Vi är besjälade av idén att kunskapen om, upplevelsen av, och interaktionen med våra värdländer bidrar positivt till att öka insikten, respekten och förståelsen för människor från olika kulturer och länder. 

Apollos hållbarhetsarbete fokuserar på hela resan: hemma, på flyget och ute på destinationerna. Arbetet är inriktat på mänskliga rättigheter, klimatförändringar, hållbara produkter och en hållbar leverantörskedja. 

Till Apollos hemsida

Tillbaka till partners