Clas Ohlson

Ett vardagsrum med soffa, soffbord, växter och inredning från Clas Ohlson

Med ordning och reda blir vardagen enklare och helgen längre. För visst trivs vi bättre i ett hem som är anpassat efter hur just våra dagar ser ut? Med ordning hemma kan du lägga tiden på sådant du tycker är roligt, istället för att leta. Hos Clas Ohlson finns smarta lösningar som hjälper dig förvara, lysa upp, reparera och ta hand om dina saker och ditt hem.

Kanske drömmer du om ordning i källaren, en hall som har plats för alla skor och ett slut på sladd-härvan bakom skrivbordet? Eller vill du göra en mini-make over hemma? Med ny belysning, andra knoppar eller bättre kökstillbehör? Det kan vara lättare än du tror, och hos Clas Ohlson finns lösningar på det mesta som rör hem och trädgård. Både stort och smått!

Du hittar det mesta, från kvalitetskastruller till trädgårdsredskap, hemteknik, belysning, reparationsgrejer, förvaring, städtillbehör och ett helt fång goda ideér hos oss. Vi hjälper dig att få ordning och göra en nystart! Och hos Clas Ohlson finns det du behöver för att laga och ta hand om dina saker, så att de håller längre. För lite ordning och omtanke är bra både för sinnesro, plånbok och miljö.

Oväntade händelser, som strömavbrott, översvämning eller storm är lättare att hantera om du är förberedd. Hos Clas Ohlson finns det du behöver för att packa en krislåda: som stormkök, solcellsladdare, batterier och vattendunkar. Många av sakerna kan du såklart också använda i vardagen, eller på resa. Att campa i trädgården kan vara ett äventyr, inte bara för de minsta.

Självklart erbjuder vi också hyrservice. Hos oss kan du hyra verktygen och städredskapen du sällan använder. Då slipper du ha oanvända saker hemma. Att fler samsas om sakerna är dessutom bättre för vår planet.

Vi på Clas Ohlson älskar hemmafixet. Vi brukar säga att det är hos oss hemmafixet börjar, och blir klart! För hos oss är inget projekt för litet. Välkommen!

Till Clas Ohlson

Tillbaka till våra partners