Ecoride

Ecoride, eldrivna cyklar, en partner till Folkspel.

Ecoride, stolt partner till Folkspel, har verkligen satt sin prägel på elcykelmarknaden. Sedan grundandet 2008 i Göteborg har de expanderat till fyra länder med 200 återförsäljare, tillverkat över 100 000 enheter och fokuserat starkt på miljö och hållbarhet.

Hösten 2022 samlade Ecoride sina verksamheter i Göteborg för att minska transportbehoven och effektivisera processerna. Deras resa började 2010 med den första butiken i Göteborg och har sedan dess inkluderat snabb expansion och internationella framgångar.

Ecoride har stått i framkant av innovation, från etableringen av en elcykelfabrik i Kina 2012 till lanseringen av Walleräng modular e-bikes 2014 och introduktionen av elcykelsystemmärket Spintech 2015. Genom strategiska förändringar har de optimerat sin affärsmodell och stärkt sin närvaro internationellt.

Deras senaste steg, flytten till Arendal, Göteborg, 2022, bekräftar deras dedikation till miljöhållbarhet. Ecoride strävar inte bara efter att revolutionera transporten utan också att göra cykling till en integrerad och njutbar del av både vardagen och det större livet, vilket sammanfattas i deras ethos "Ride + Life". Lär dig mer om deras resa och upptäck deras erbjudanden på Ecoride.