Ellos

Mode och kläder på Ellos.

Vi på Ellos har ett stort utbud av mode, möbler och inredning för varje kvinna, man, barn och hem. Du hittar vårt sortiment på ellos.se. Där hittar du också trendinspiration, fina erbjudanden och designsamarbeten med välkända profiler från Norden. Hitta de senaste trenderna och nyheterna i våra kampanjer eller luta dig tillbaka på ett tillförlitligt bassortiment – inred hemmet och uppdatera garderoben med oss!

Vi är stolta och glada över vårt samarbete med Bingolotto och Folkspel. Att stötta svenskt föreningsliv är en viktig och rolig bonus med vårt arbete. Det är en del av vårt kvalitetsarbete med att säkra upp och ta ansvar för den omgivning vi har möjlighet att påverka och influera. Tack till Bingolotto och Folkspel för förtroendet!

Hos oss hittar du över 700 varumärken. Utöver det har vi ett brett utbud av interna produkter och kollektioner. Vi på Ellos gör mycket men ser oss som specialister inom dammode, underkläder, ytterkläder och sport samt belysning, mattor och inredning. Du hittar också herrmode, kläder för barn, leksaker, elektronik och möbler hos oss. Vi är varuhuset för kvinnan mitt i livet, här hittar du allt inom hem och mode som du behöver i din vardag!

Vi vill vara en destination för dig när du behöver en uppdatering eller när du vill unna dig något extra – må det vara ett nytt plagg eller en stund av egentid. Hos oss hittar du det senaste inom hem och mode. Vi har också många fina erbjudanden för att du ska kunna hitta det du behöver till bästa möjliga pris. Förutom det tar vi alltid fram kampanjer och annan inspiration för att guida dig genom de senaste trenderna. Med en skandinavisk touch och feminin känsla plockar vi det bästa från det som syns på säsongernas trendanalyser och översätter det till en garderob och ett hem som passar moderna kvinnor i Norden. När du vänder dig till oss kan du vara trygg i att det du unnar dig är rätt i tiden.

Med jämna mellanrum tar vi in olika kreatörer och inspiratörer i kollektionssamarbeten. Skådespelare, influencers, profiler och artister designar då och då kollektioner eller enstaka produkter med oss på Ellos. De senaste kollektionssamarbetena hittar du alltid på vår site!

Varmt välkommen att besöka oss! Och du, om du inte har gjort det – signa upp dig för vårt nyhetsbrev. Där kan du ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter före alla andra. Välkommen!

Till Ellos

Tillbaka till partners