Greatdays

En mysig stuga i snöigt landskap

Greatdays – Upplevelser med guldkant

Vi på Greatdays vill att livet ska vara fyllt av glädje och skoj samtidigt som att det ska kännas enkelt. Vi vet dock att det kanske inte alltid är så livet ser ut. Därför strävar vi på Greatdays efter att, med våra upplevelser, kunna skänka extra glädje i tillvaron och tillföra den extra guldkanten som en behöver i vardagen, oavsett vad det är.

På Greatdays har vi ett hundratals upplevelser, med ett brett sortiment där alla drömmar får plats. Dessa säljer vi både online och i butiker runt om i hela Sverige för att vara så tillgängliga som möjligt. Det är inte heller bara det att våra upplevelser går att köpa i hela Sverige, utan många av våra upplevelser går även att utföra på flera platser i hela Sverige.

Våra upplevelser blir den perfekta presenten till alla du känner, oavsett om det handlar om en födelsedag, studentpresent, en julklapp eller av anledningen “bara för att”. I vårt utbud finner du allt från mysiga hotellfrukostar och härliga spadagar till mer adrenalinfyllda upplevelser som tandemflyg och grottkrypning. Det blir garanterat en guldkant som förgyller vardagen!

Utöver att dessa upplevelser är perfekta som presenter tycker vi att det är viktigt att unna sig själv något då och då, därför har vi även många upplevelser som är anpassat för två eller fler personer. Det betyder att du kan överraska någon annan och samtidigt följa med själv. Perfekt tycker vi att det är.

Vi på Greatdays är oerhört stolta över vårt samarbete med BingoLotto och Folkspel samt hur detta stöttar svenskt föreningsliv och alla de barn, ungdomar och vuxna som är aktiva i det.

Om Greatdays

Greatdays bildades 2008 med visionen om att erbjuda upplevelser på ett enkelt sätt. Under 2012 är Greatdays också en del av Live it Group och tillsammans med dem är vi tillsammans Sveriges främsta företag inom upplevelser.

Läs mer om Greatdays

Tillbaka till partners