Guldfynd

Röd guldring på Guldfynd.

Guldfynd är Sveriges ledande varumärke inom guldsmedsvaror och smycken med över 70 års erfarenhet. Företaget grundades redan 1951 och har idag 117 butiker på över 60 platser runt om i Sverige, samt en smidig e-handelsplattform på Guldfynd.se där du kan handla dina smycken dygnet runt.

De erbjuder produkter som passar varje kunds individuella stil och smak, från klassiska stilar till de senaste smycketrenderna. Deras sortiment inkluderar armband, halsband, örhängen, ringar, hängsmycken, vristlänkar, klockor med mera. De har även ett stort utbud av smyckestillbehör som smyckeskrin och putsmedel för att du ska kunna vårda dina smycken på bästa sätt år efter år. Dessutom kan du hitta allt du behöver för att dekorera ditt hem efter högtider och säsonger, och skapa den perfekta bordsdukningen med Guldfynd.

Genom åren har Guldfynd hjälpt många kunder att hitta de perfekta gåvorna, oavsett om de är stora eller små. De har även haft förmånen att få vara en del av många kärlekshistorier genom att hjälpa deras kunder att hitta förlovnings- och vigselringar. 

Guldfynd är också stolta över att stödja svenskt föreningsliv genom samarbete med Folkspel och BingoLotto. De är glada över att kunna bidra till att främja samhället. Hos Guldfynd är de dedikerade till att erbjuda sina kunder bästa möjliga service och kvalitet i sitt sortiment av smycken och accessoarer

Till Guldfynd

Tillbaka till partners