Intersport

Träningskläder för träning på Intersport.

Vi på Intersport älskar sport och träning och gör allt vi kan för att inspirera, motivera och uppmuntra dig till ett aktivt och hållbart liv – och det har vi gjort ända sedan starten 1968. Detta gör vi genom kunskap, service och bra produkter och vi erbjuder sportartiklar och sportmode till privatpersoner, föreningar och företag som söker ett aktivt och mer hållbart liv. För oss spelar det ingen roll om du tränar för att du vill ha kul, för att du vill motionera eller för att du vill vara bäst när det är dags att tävla. Vi finns här för dig, för att hjälpa dig med all vår kunskap och expertis, oavsett vilken nivå din träning ligger på. Det lovar vi!

Så jobbar Intersport för föreningslivet

Vi har Skandinaviens största föreningsverksamhet och samarbetar med över 1200 föreningar. Den svenska idrottsrörelsen är något vi brinner starkt för och vi anser att idrott ska vara tillgängligt för alla. Vi tror på människors lika värde och att se vuxna, barn och ungdomar som idrottar och har roligt tillsammans gör oss varma i hjärtat. Sport och idrott ser vi som en viktig del för gemenskap och rörelseglädje oavsett vem du är. Så oavsett kön, läggning eller bakgrund, om du sportar individuellt eller i lag eller om du har en eller flera funktionsvariationer så finns vi här för dig. Sport är för alla!

Med vår syn på träning och rörelse är det en självklarhet för oss att samarbeta med Folkspel och BingoLotto och således ytterligare främja svenskt föreningsliv.

 

Läs mer på Intersports hemsida

Tillbaka till Folkspels partners