Bladet på en grå innebandyklubba och en orange innebandyboll

Svenska Innebandyförbundet

Svenska Innebandyförbundet bildades 1981 och sporten har sedan dess vuxit till att bli Sverige största inomhusidrott. Förbundets vision är att innebandy ska vara sporten som är öppen för alla och signalerar en enkelhet som bidrar till att så många som möjligt vill utöva den hela livet. Innebandy ska vara Folksporten med stort F.

Innebandy bygger Sverige

Svenska Innebandyförbundet vill vara delaktiga i bygget av samhället genom att uppmuntra till träning och rörelse. Man räknar med att över en halv miljon svenskar varje vecka spelar – eller leker – innebandy i någon form.

Fokus och fundament

Inkludering, samverkan och nyskapande är tre ledord i Svenska Innebandyförbundets värdegrund och är fundamentet i allt man gör. Fokus ska alltid vara att behandla alla människor lika, att arbeta mot målet tillsammans och att våga tänka utanför boxen för att utforska nya idéer och tankesätt.

Samarbete mellan Folkspel och Svenska Innebandyförbundet

Inför Innebandy-VM 2024 tog Folkspel i samarbete med Svenska Innebandyförbundet fram en unik specialdesignad Sverigelotten. Lotten säljs av innebandyföreningar runt om i Sverige från april månad och över världsmästerskapet i december och vidare över årsskiftet i syfte att tjäna in extra pengar till den egna föreningen.

 

Tillbaka till Folkspels medlemmar