”Vi är som en familj alla avdelningar tillsammans”

folkspel-lager-personal.819x478.jpg

Möt Lisa Eriksson, den bullbakglada fotbollsmamman från Kungälv. Lisa arbetar på Folkspels lager med ett gäng om tio kollegor. I den här intervjun berättar hon om hur lagret förvandlas till en tomteverkstad inför BingoLottos uppesittarkväll och hur hon ser på att utvecklas inom Folkspel.

Just nu har vi en ledig tjänst på lagret. Läs mer här!

Hej Lisa! Vem är du, berätta?
Klassisk fråga som är svår att svara på, haha! Jag är en fotbollsmamma från Kungälv som spenderar mycket tid runt planen med mina tre barn. Det är mycket föreningsliv i vår familj vilket är superroligt! Jag tycker mycket om att träna själv så det är förstås ett plus, jag får energi i en aktiv miljö. Älskar att baka och bjuder ofta mina kollegor på go fika!

Vad gör du på Folkspel?
Jag jobbar på vårt lager sedan två år tillbaka och det passar mig väldigt bra. Här packar vi lotter som ska ut till butiker och föreningar bland annat. Och så tar vi emot returlotter där man vunnit på BingoLotto förstås! Dessutom har jag sedan ett år tillbaka varit en del av BingoLottos sociala medier-team. Jag spenderar en till två söndagskvällar i månaden med att uppdatera sociala medier under sändningarna. Då kryper jag i kulisserna, snackar med våra programledare och fotar för att lägga ut på plattformarna. Och minglar med spelarna online och svarar på frågor. Det är väldigt roligt!

Hur trivs du på Folkspel?
Ja men det är ju så himla go gemenskap hos oss. Vi är som en familj alla avdelningar tillsammans. Det spelar ingen roll om du jobbar på lager eller på huvudkontoret. Man känner samhörighet oavsett. Jag tycker att Folkspel är en seriös och bra arbetsgivare. Vi har bra förmåner också!

Berätta om ett roligt minne från Folkspel?
Jag minns när jag började på hösten 2019 och blev så överraskad av dom enorma mängderna vi skickade iväg inför jul. Hur lagret blev som en tomteverkstad och vi lyssnade bara på julmusik, jag älskar julen! Det är vår mest intensiva period men så kul! 

Vart ser du sig själv om fem år?
Jag ser att jag är kvar på Folkspel, men kanske i en annan roll. Folkspel som arbetsgivare är väldigt bra på att uppmuntra till vidareutveckling. Till exempel har jag tagit truckkörkort här och som tidigare nämnt jobbat jag med sociala medier under vissa BingoLotto- sändningar. Jag ser mig nog på en kreativ avdelning med mycket digitalt arbete!

Just nu har vi en ledig tjänst på lagret. Läs mer här!

This or That 

Utekväll eller Hemmakväll

Pizza eller Hamburgare

Podd eller Youtube

Sommar eller vinter 

Rock eller Pop

Glass eller Godis

Soluppgång eller Solnedgång 

Vill du jobba på vårt lager? Se våra lediga jobb här.