Eldsjälsgalan Eldsjälsgalan

Eldsjälsgalan

Höjdpunkter Eldsjälsgalan 2021

Den 19 april hölls Eldsjälsgalan på Vasateatern i Stockholm. Prisutdelare, gäster och artister var på plats för att hylla våra finalister i kategori Inkludering, Hälsa, Ledare och Idrottsförening. Samt Årets Eldsjäl 2021. Ett stort tack alla ni som har tittat på galan digitalt, nominerat och röstat.  

Missade du galan eller vill du titta igen? Här kan du se Eldsjälsgalan i sin helhet. 

Se hela galan här

Nyheter om Eldsjälsgalan

Årets programledare Årets programledare

Årets programledare

Årets Artister Årets Artister

Årets Artister

Eldsjälsgalan

Eldsjälsgalan är en kväll där vi får lära känna några av alla eldsjälar som finns i vårt land. Hjärtat i det svenska föreningslivet. Genom drivkraft inspirerar de dagligen medlemmar i sina föreningar och organisationer - och det krävs engagemang

Under den här kvällen hyllar vi finalister i kategorier som Inkludering, Hälsa, Ledare och Idrottsförening. Dessutom delar vi ut ett Specialpris och innan kvällen är slut så ska även Årets Eldsjäl inom samtliga kategorier koras.

Årets Eldsjäl och Eldsjälsgalan drivs av Folkspel. En ideell och politiskt obunden organisation som ägs av 71 riksorganisationer, spridda över hela landet. Den största medlemmen är Riksidrottsförbundet. Andra medlemmar är Rädda Barnen, Röda Korset, Bröstcancerförbundet och Scouterna. Vårt syfte, ändamål och tro är att människor, oavsett bakgrund eller förutsättningar, har rätt till en meningsfull fritid. Svenskt föreningsliv främjar hälsan, integrationen, jämställdhet, demokrati och tillhörighet.


I samband med Eldsjälsgalan delar Folkspel ut stipendium för totalt 475 000 kronor. Läs mer om priser och kriterier här.

 

 

TIDIGARE ELDSJÄLSGALOR

Se filmer från tidigare års galor. Alla finalister, värdar, prisutdelare och alla som gjort det möjligt. 

eldsjalsgalan 2020 sofia nybom

Se hela Eldsjälsgalan 2020

eldsjälsgalan 2019 ken kvist

Se hela Eldsjälsgalan 2019

Tidigare vinnare Tidigare vinnare

Tidigare vinnare

Huvudpartner

Stolta avsändare av Eldsjälsgalan