Kämpar för allas rätt att idrotta

fredag 30 oktober 2020

Som 10 åring började Isabelle spela bordtennis, och gick med i BTK Skandia. Sex år senare, som 16 åring, valdes hon sedan in i klubbstyrelsen. En spikrak karriär inom föreningen som inte tog slut där.

Idag är hon ordförande, huvudtränare – och håller dessutom igång sin egen aktiva karriär vid sidan av. Samtidigt som hon jobbar heltid som undersköterska på neurologen i Lund. Man kan säga att Isabelle har fullt upp, men det stoppar inte henne från att göra allt för det hon tycker är viktigt.

– Jag brinner för detta eftersom jag tycker att alla barn har rätt till att idrotta, berätter Isabelle. Och det om något är ju hedervärt!

Månadens Föreningshjälte blir Folkspelspeppen

Månadens Föreningshjälte syftar till att peppa folk som driver Sveriges föreningar och föreningslivet framåt. Nu har Månadens Föreningshjälte bytt namn till Folkspelspeppen men det goda syftet finns fortfarande kvar. Du som har någon i din förening som behöver peppas lite kan nominera denne till Folkspelspeppen. Den som vinner får en härlig vinst på hela 3000 kronor i presentkort och självklart äran från att ha blivit nominerad!