Påskbingo – en kväll för föreningslivet

onsdag 31 mars 2021

Påskhelgen närmar sig och en fullspäckad bingokväll väntar inför påskdagen! Gästar programmet gör bland annat talangvinnaren, Johan Ståhl samt Melodifestival-aktuella The Mamas, Jessica Andersson och Paul Rey. Våra folkkära programledare Lotta Engberg och Stefan Odelberg leder oss genom kvällens sändning.

påskbingo lotta engberg stefan odelberg

Lotta Engberg och Stefan Odelberg är programledare för Påskbingo.

 

En helg med god mat, äggjakt och familjetid står för dörren. Och så Påskbingo förstås! I år med ett programinnehåll fyllt till bredden som tilltalar hela familjen – stora som små. Se programmet för Påskbingo här. 

-Vi ser fram emot att få sända ett maxat program med många härliga överraskningar. Magikern Johan Ståhl har lovat att bjuda på grym underhållning och musiken kommer att hålla världsklass. Påsklotten finns att köpa digitalt, snabbt och enkelt. Och som vanligt går allt överskott till Sveriges föreningsliv, säger Jens Mikkelsen, Produktansvarig, BingoLotto.

the mamas bingolotto påsk folkspel

The mamas är några av de artister som uppträder på Påskbingo

 

Årets påskbingo – viktigare än någonsin

Precis som alla våra högtidssändningar, så som Uppesittarkvällen och Nyårsbingot är påskens BingoLotto viktig för Sveriges föreningar, klubbar och organisationer. Svenskt föreningsliv har haft ett tufft år till följd av Coronapandemin och behöver därför extra mycket stöd nu. Varför inte kombinera grym underhållning och chans till miljoner – samtidigt som du stöttar föreningslivet? 

Och överskottet gör skillnad.

-När man som konsument köper våra produkter däribland Bingolotten bidrar man direkt till Sveriges föreningsliv. Det är pengar som går till nya matchställ, klubbhus, föreläsningar och informationsträffar bland annat, säger Jens.

Här kan du köpa dina digitala bingolotter.

 

 

Tillbaka till bloggen