BingoLotto i nytt expressformat

måndag 08 mars 2021

Idag lanseras vår nya satsning – BingoLotto Express. Ett 20-minuters spel som fungerar precis som vanliga BingoLotto med tre bingospel – men i ett mer kompakt format. Programmet kommer att sändas i BingoLottos app och på bingolotto.se varje måndag kl 19.00. Lotten köps av användaren snabbt och tryggt via appenOch självklart, som med alla våra produkter, går allt överskott av lottförsäljningen till Sveriges föreningsliv.  

bingolotto express folkspel andre nylen

Andre Nylén, programledare för BingoLotto Express

André Nylén, du är programledare för kvällen, berätta om BingoLotto Express! Vad är det för något?  

- BingoLotto Express är precis vad det låter som – BingoLotto i  expressformat! From idag den 8 mars kommer vi att sända live varje måndag. Man kommer att kunna delta via BingoLottos app eller via bingolotto.seLotten kostar 25 kronor och alla med lott har chans att vinna allt ifrån 10 kronor till 5 000 kronor som är högsta radvinsten i treans bingo. Får du bingo i något av bingospelen är du med i dragningen av Expressjacken som är vårt jackpothjul. För varje spelomgång som den inte går ut så stiger värdet på jacken med 5 000 kr. Inför kvällens premiär är den uppe i 15 000 kronor. Jag hoppas att den går ut redan ikväll! 

Vad kan man förvänta sig som spelare? 

- Att få känna samhörighet och ha roligt! Vi vill att programmet ska drivas tillsammans med de som är med och spelar. Det ska vara ett härligt forum där man skrattar och har roligt tillsammans. Via chatten kommer spelarna därför att kunna interagera med varandra och med mig. Chatta, peppa och gratta varandra, och ställa frågor såklart!