Uppvakta mamma på mors dag

onsdag 19 maj 2021

Den 30 maj firar vi alla mammor på mors dag och kanske vill du uppvakta din egen eller någon mamma i din närhet? Vi har samlat fem smarta tips på mors dag presenter!

 

1. Gör en fotobokskapar fotobok

Vi har blivit duktiga på att fota det mesta vi gör i vardagen och kanske är det just de spontana bilderna som ger härligast minnen? Gör en fotobok på nätet och bjud mamma på skratt.

 

2. Skicka blombudblombukett

Via ett blombud kan du uppvakta mamma på distans oavsett vart du befinner dig i landet. Folkspels partner Eruroflorist erbjuder buketter i mängder av färger och storlekar. Det går dessutom att skicka med en Sverigelott som ger chans på miljoner och stöttar föreningslivet! Bra va?

 

3. Digital matlagningskursmatlagning

Digitala aktiviteter har ökat lavinartat det senaste året, däribland även matlagnings- och bakkurser. Bjud mamma på en kurs i något hon tycker om, kanske kan ni lära er något tillsammans!

 

4. Massagemassage

Har mamma jobbat hemma under året vid köksbordet eller har hon kanske ett ansträngande jobb i den högt belastade vården? Då har nog ergonomin inte varit på topp…Unna henne en skön massage!

 

5. PicknickPicknick på ängen.

Vill du bjuda på en upplevelse är picknick ute i det fria en god idé. Packa matsäcken eller varför inte stormköket och råvaror för en lyxig lunch i solen!

 

Tillbaka till bloggen